Woningruil van amsterdam naar groningen

Datum van publicatie: 15.08.2019

In de oosterparkwijk, selwerd, tuinwijk, Paddepoel of ulgersmaborg Ik heb 2 slaapkamers je kan er een 3de slaapkamer bij maken. Ik ben in Groningen , Ik wil naar Maastricht Ik heb 4 slaapkamers en een grote woonkamer, keuken afgezonderd WC 2 badkamers top tuin aan de voorkant van het huis en de tuin achter het huis [Klik hier voor meer informatie].

Leuke, ruime gerenoveerde gezinswoning sociale huur aan het water in het mooie stadje Muiden. Ik zoek een eengezinswoning in selwerd of in de buurt van selwerd. Ik wil graag woningruil doen. Boven zijn er 2 […] [Klik hier voor meer informatie]. Eerste etage. Noorderstation einde van de straat.

Het huis heeft een mooie ruime woonkamer, met een aparte keuken. Je kunt direct contact opnemen met de verhuurder via de site. U naar Amersfoort, ik naar Den Haag. Beneden een grote schuur. Balkon met zicht op het winkelcentrum.

Tot Turkse winkel 6 minuten met fiets.

In de tuin bevindt zich ook nog een ruime berging. Voor meer info
  • Zie omschrijving Hallo ben jij de gene die 1 of mischien wel 2 woningen zoekt? We hebben een mooie gezinswoning in stadsdeel theresia 5min.
  • Noorderstation einde van de straat. Home Huizen - huur Woningruil huur.

Plaatsen Vlakbij Woningruil

Graag hoor ik of u interesse heeft voor woningruil Gr Jaimy Een leuke knusse bovenwoning met 3 slaapkamers 2 grote boven en 1 op de eerste verdieping waar je eventueel ook een eetkamer van kan maken Alles is op loopafstand te doen en het is kindvriendelijk, pakeergelegenheid voor de deur Wij willen graag een eensgezinshuis vanwege gezinsuitbreiding derde kindje en dit huis dus iets te klein voor ons word en we zouden graag een tuin willen hebben waar de kids lekker buiten kunnen spelen liefst 4 slaapkamers [Klik hier voor meer informatie].

Het is niet aan de voorkant van de west Indische kade, maar aan de tuinkant van de buren. Badkamer en wc zijn nieuwe betegeld 2 jaar geleden. Bieden Foto's 2 Kamer benedenwoning met ruime, zonnige tuin in Zaandijk Zie omschrijving Gezocht: iemand met 2 of meer slaapkamers in Alkmaar-Heerhugowaard-Sint Pancras, die naar een 2 kamer benedenwoning in Zaandijk wil.

Kortom: ik heb […] [Klik hier voor meer informatie].

Klein, hier zijn 2 supermarkten. Ben op zoek naar een appartement met balkon of woonhuis met liefst 2 slaapkamershuur max euro.

Woning moet wel opgeknapt door nieuwe huurder. Mijn beste vriendin en ik zoeken iemand voor een driehoeksruil.

Woningruil Kies uw Provincie

Bieden Ik naar Utrecht. Naast onze woning loop je zo de grindpaden op van de dijk in delfzijl. Het is hier geweldig wonen maar ik mis een tuin! Ik zou graag woningruil willen doen omdat ik nu in een te groot huis woon ik heb een groot huis met 5 slaapkamers aparte washok grote badkamer balkon grote tuin twee schuren ook nog de zolder ik zou dolgraag naar de korreweg of Indische buurt met 3 slaapkamers en ook graag weer een tuin er voor terug [Klik hier voor meer informatie].

Advertenties door Google. Vorige 1 2 3 4 5 Volgende. Deur ervoor is aanwezig. Ik heb een mooi, goed onderhouden appartement in de Sliedrechtse wijk Vogelbuurt-Noord.

Een leuke knusse bovenwoning in een kindvriendelijke buurt in totaal 3 slaapkamers waarvan 1 ook als eetkamer kan.

Zoek Woning

Vloerverwarming,doble glas,2 toiletten,boven en beneden,tuin achter en voor,scholen,winkels,bushaltes op 2 minuten loopafstand,heel groen hier,rustig,en kindvriendelijk. Ik wil het lie Ik stel mij open voor alle woonplaatsen.

Geen bovenburen. Woningruil van Muiden naar Bussum, Huizen, Laren Het is een maisoinette woning met drie verdiepingen.

  • Beneden een grote schuur.
  • Huis, M.
  • Delfzijl Groningen Woningruil.
  • Drie slaapkamers Tuin Achtertuin grenzend aan speeltuin Schuur Scholen dichtbij Kindvriendelijke buurt [Klik hier voor meer informatie].

Wij zijn een stel die gaan samen wonen mijn vriendin heeft al 2 kinderen en we krijgen er nog 1 bij. Wel het liefst op de begrane grond en anders met een lift om boven te komen ivm knieklachten.

De voorportaal is wel aan de west Indische kade. Hallo allemal Ik woon in groningen en heb een mooie woning maar wil ik graag verhuizen naar AmsterdamVoor kevin hart and the rock twitter info kunt u contact nemen met deze nummer Groeten Lilit [Klik hier voor meer informatie].

Wasmachine aansluiting hebben we boven in de woningruil van amsterdam naar groningen gemaakt. Gevraagd woning met tuin minimaal 3 slaapkamers ergens tussen zoetermeer en Amsterdam in. Toon per pagina 20 30 40 50 De woning heeft een grote woonkamer met grote open keuken. Gratis Parkereren voor de deur. In de mooie wijk corpus den hoorn, woningruil van amsterdam naar groningen.

Zolder waar je eventueel nog een slaapkamer of hobbykamer van kunt maken met vlizotrap. Geen geluids overlast van buren. Rustige en mooie ligging!

Naast onze woning loop je zo de grindpaden op van de dijk in delfzijl. Hallo Ik zoek een woningruil van Groningen naar Amsterdam en ruime omgeving. Voor meer info pb.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |