Creatief met lege wijnflessen

Datum van publicatie: 09.10.2019

Dit moet toch leuker kunnen? Geplaatst in Creatief. Creatief met dranken.

We hebben allemaal wel eens een lege glazen wijnfles, bierfles of misschien zelfs een glazen cola flesje over waar we niks meer mee doen. Glazen fles met tekst! Borrelhapjes in proefpotjes. Fotolijstje van glazen potjes! Als dat geen originele manier is voor het hergebruik van wijnflessen?! Met deze mummie potjes ben je helemaal  klaar voor Halloween!

Hartje zomer is een verfrissende salade natuurlijk van harte welkom. Geplaatst in Dranken Creatief Horeca Trend. Het wijnglas: een uniek middelpunt op de tafel. Miniatuurflessen en potjes zijn helemaal terug. Macrameen is weer helemaal in.

  • Lees dan dit blog en zie hoe je eenvoudig je huis en tuin in zomerse sferen kunt omtoveren.
  • Wenspotje maken van glazen potten! Met een oude plank, wat glazen potten, koperen regenbuisklemmen en schoolbord verf maak je in 2 uurtjes een creatief bord met verse kruiden.

Klantenservice

Creatief met eten. In dit blog leer je de techniek om zo zelf je eigen plantenhanger of sieraad te maken. Miniatuurflessen en potjes zijn helemaal terug! De kracht van miniatuurflessen. Wij gebruiken cookies op onze website om jouw beleving op onze website te verhogen. Lees hier dan snel verder hoe je jouw lege potjes op deze creatieve manier kunt hergebruiken!

  • Je kunt de fles naast het verven ook nog versieren met leuke stickers of afbeeldingen.
  • Wil je er een patroon op maken, of een tekst op schrijven? Wij hebben voor jou verschillende lampen verzameld die gemaakt zijn van glazen flessen of potten.

Hoe origineel kan je een kruidenrekje maken? Creatief met groentepotjes. Zo kan een lege jampot prima gebruikt worden als opbergruimte in bijvoorbeeld de hobbykamer. Flamingo gemaakt van lege wijnflessen Flamingo gemaakt van lege wijnflessen door Amateurkunstenaars van HAK Wil je deze kerst iemand een origineel en lekker cadeau geven. Creatief met houten veiling kistjes, creatief met lege wijnflessen.

Hoe je dit doet lees je hier? Zomers tintje met glazen flessen combinatie.

1. Sfeerverlichting

Was het glas nog af voor je het gaat gebruiken. Mummie potjes! Wil je er een patroon op maken, of een tekst op schrijven? Recyclen is nu eenmaal hot en daarom hebben wij 4 leuke DIY met wijnflessen voor je verzameld!

Met een oude plank, koperen regenbuisklemmen en schoolbord verf maak je in 2 creatief met lege wijnflessen een creatief bord met verse kruiden, bekeken we eens de website die behoorlijk melig was. Er zijn heel veel leuke dingen die je met lege glazen potten en flessen kunt doen.

Sneeuwbol van een jampotje. Met deze mummie potjes ben je helemaal  klaar voor Halloween. Maak van je lege potjes heel simpel leuke mini lantaarntjes. Livestream feyenoord vs pec zwolle glazen potjes maken.

4 creatieve ideeën met lege wijnflessen

Snoeppotten bij het koffiezetapparaat Misschien had je er nog nooit over nagedacht, maar snoeppotten zijn ideaal voor bij het koffiezetapparaat. Hoe je dit doet lees je hier. Twee vliegen in één klap! Eenvoudig te maken en een heel leuk en gezellig resultaat! Creatief idee met glazen potjes of flesjes!

  • Vaak geven horecagelegenheden bij het presenteren van de rekening ook wat pepermuntjes aan de klant.
  • Of heb je zelf nog een leuk idee voor het hergebruik van oude wijnflessen?
  • Variërend van 20ml tot ml is er veel mogelijk met deze kleine flesjes en potjes die voor veel dingen creatief toepasbaar zijn.
  • Je mag de fles niet forceren, want anders kan die breken.

Hoe origineel kan je een kruidenrekje maken. Klantenservice Algemene voorwaarden Privacy statement Bestelling retourneren Vragen. Lees hier hoe je deze leuke herfst potjes met echte bladeren in elkaar knutselt. Zelfgemaakte kaars in potje. Het wijnglas: een uniek middelpunt op de tafel Tijdens de feestdagen zal menig mens lekker lang gaan tafelen met daarbij een goed glas wijn.

Wie wil er nou geen eye catcher te kort aan foliumzuur huis. Mini lantaarntjes maken, creatief met lege wijnflessen.

Lamp van gekleurde glazen potten! Kerstkoekjesmix in pot. Hanglampen Als alles goed gegaan is met het maken van glazen, kan je de bovenste helft van de wijnfles nog hergebruiken als lamp. Flamingo van wijnflessen.

Lounge stoel van wijnflessen, een blikvanger in je tuin die speelt met lichtval? Algemene voorwaarden. Unieke presentatie met stapelbare flessen Op zoek naar een unieke presentatie van jouw product.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |