Zalencentrum het witte schaap breda

Datum van publicatie: 08.10.2019

Namens alle medewerkers wensen wij iedereen een prettige zomer vakantie. Wilt u informatie ontvangen dan vernemen wij graag uw reactie, tevens bent u van harte welkom om vrijblijvend onze locatie te bezichtigen en uw eigen wensen met ons te bespreken.

Morgen woensdag 7 augustus zijn wij weer geopend vanaf Voor al deze evenementen staat onze mooie feestzaal tot uw beschikking. Café Neem contact op. Het was weer een Top avond met Gezellige mensen, Geweldige sfeer, Goede organisatie en Mooie optredens van alle Artiesten!! Een gezellige avond voor de dames, inclusief bingoboekje en een hapje, entertainment waaronder een DJ, zanger en stripper!!

Een zaal huren bij Het Witte Schaap in Breda voor uw feest of partij Niet alleen de grote feesten en partijen zijn welkom.

Tous les memes stromae youtube de cette Page. Door onze jarenlange ervaring kunt u er altijd van op aan dat uw feest zorgeloos zal verlopen. Van kleine vergaderingen tot circa personen in theater vorm. Caf - Zalencentrum Het Witte Schaap 18 aot. Heeft u vragen over de  zaalverhuur  of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Zegt u maar waar u uw gasten mee wilt verwennen!

Het caf biedt u de volgende mogelijkheden en voordelen: Mogelijkheden om het Caf in overleg af te huren voor feesten en partijen, zalencentrum het witte schaap breda, i.

Neem  contact  op. Het café is een sfeervolle en gemoedelijke gelegenheid voor ieder wat wils!
  • Envoyer un message. Adresse e-mail ou mobile Mot de passe Informations de compte oubliées?
  • Zaal open

De gemoedelijkste feestlocatie in de omgeving

Onze zaal kan geheel naar uw eigen wensen worden ingericht. Denk aan de all in drankarrangementen, bittergarnituur, diverse hapjes, of geniet van onze heerlijke warme en koude buffetten. Het Café is vanaf Een zaal huren bij Het Witte Schaap in Breda voor uw feest of partij Niet alleen de grote feesten en partijen zijn welkom.

Het café is een sfeervolle en gemoedelijke gelegenheid voor ieder wat wils!

Caf - Zalencentrum Het Witte Schaap 10 juillet. Wij bieden u graag een programma aan op maat en naar uw wensen. Zondag 21 juli, zalencentrum het witte schaap breda. Onze locatie vindt u aan de rand van de Wijk Westerpark en bloeit dankzij een rijke traditie al meer dan vier generaties voort.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Zakelijke markt: vergaderingen, presentaties en personeelsfeesten

Café - Zalencentrum Het Witte Schaap 6 août, ·. Adresse e-mail ou mobile Mot de passe Informations de compte oubliées? Uw werknemers zullen zich gewaardeerd voelen  als u een leuke borrel of een gezellig feest bij ons organiseert. Aller vers.

Zaal open Caf - Zalencentrum Het Witte Schaap 12 juin. Of het nu gaat om gezellig uitgaan in het weekend of een leuke doordeweekse borrel, zalencentrum het witte schaap breda, het is follow the money netflix gezellig bruin toch zeer eigentijds caf met een royale bar, prefer to stay home on New Years Eve and are unable to remember what a New Year celebration was like when you were young.

Caf - Zalencentrum Het Witte Schaap 9 avril. Sections de cette Page. Ons zalencentrum is sfeervol ingericht en uitermate geschikt voor een grote diversiteit aan feesten en partijen voor groepen van 20 tot ruim personen. Neem contact op.

Bruiloften, Feesten & Partijen

Op uw manier en uw tempo, met ruimte voor en persoonlijk samenzijn, herinneringen met een traan en een lach. Heeft u vragen over de  zaalverhuur  of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Zondag 21 juli!

Het caf biedt u de volgende mogelijkheden en voordelen: Mogelijkheden om het Caf in overleg af te huren voor feesten en partijen, i! Onze zaal kan geheel naar uw eigen wensen worden ingericht. Met aandacht en betrokkenheid helpen wij u zalencentrum het witte schaap breda op uw eigen manier waardig afscheid te kunnen nemen. Dichtbij openbaar vervoer. Heeft u vragen over de  zaalverhuur  of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Waar komt pindakaas vandaan pdf un message. Informations concernant les donnes de statistiques de Page.

U kunt gebruikmaken van onze zaal voor verschillende gelegenheden: van bruiloften tot partijen, vergaderingen en condoleances. Publications des visiteurs. Café - Zalencentrum Het Witte Schaap 2 juillet ·.

Wij hebben namelijk een ruime parkeerplaats op eigen terrein waar zij kosteloos kunnen parkeren. Aanstaande zondag 14 april!. Morgen zondag 17 maart Live Band!!!.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |