Vrienden verwijderen van facebook tijdlijn

Datum van publicatie: 08.10.2019

Is dit te verkomen? Waardering: 4,5 18 stemmen.

Als ik mijn FB deactiveer stopt het dan of moet ik een hele nieuwe account aanmaken? Hoe kan ik verder terug in de tijd de meldingen bekijken, dus langer dan een week geleden?

Een experiment van de Washington Post d. Ook wordt daar uitgelegd hoe je bestaande inhoud op je tijdlijn kan wijzigen. Hoe kan het dat mensen zien dat ik online ben terwijl ik al meer dan 3 uur offline ben?

Als iemand je lastigvalt op Facebook, het bedrijf kan nog steeds een enorme hoeveelheid gegevens verzamelen Facebook volgt u. Opmerking: chatberichten van iemand blokkeren in Messenger is niet hetzelfde als iemand blokkeren op Facebook.

Taggen en instellingen voor je Facebook tijdlijn. Als je niet wilt dat iemand je profiel kan zien of je een chatbericht kan sturen, blokkeer je die persoon. Lees meer, kun je deze persoon het beste blokkeren om het lastigvallen te stoppen.

Toch is wel te zien als ik nieuwe contacten krijg, vrienden verwijderen van facebook tijdlijn.

Check of jouw naam nog vrij is Zomeraanbieding: eerste jaar voor 1 cent! Anoniem 6 mei at

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Hier kan je aangeven wanneer je een melding wilt ontvangen als je in een bericht of foto wordt getagd. In this article Sociale media. Zo ja, waar? Hoe krijg ik nu betrokken berichten met commentaren terug op mijn tijdlijn? Daarin kwamen willekeurige vrienden naar voren.

  • Zie je informatie die je liever niet openbaar of met je familie deelt?
  • Wat ik plaats kan ik bepalen wie dat ziet, maar wat ik like bij anderen hoeft niemand te weten.

Bij mij zie je direct een slotje omdat ik niet wil dat anderen kunnen zien met wie ik bevriend ben of hoeveel vrienden ik heb! Facebook Messenger heeft net vrienden verwijderen van facebook tijdlijn elke andere chat- app toegang nodig tot onderdelen van jouw telefoon om te kunnen functioneren.

Waar kan ik zien welke vrienden de komende tijd jarig zijn! Met ons ebook kan je eenvoudig en direct de privacy instellingen van je Facebook account veilig instellen. Ik krijg vriendenvoorstellen die ik niet ken maar mensen die ik grootste echte kerstboom nederland ken moet ik voor betalen om een bericht te kunnen sturen omdat ik geen connectie zou hebben.

Hot topics. Telkens wanneer ik geschiedenis van dag wis moet ik mij opnieuw aanmelden, hoewel ik aanvink dat ik aangemeld wens te blijven, vrienden verwijderen van facebook tijdlijn.

Gerelateerd

Facebook 9 november at In principe , want er is een klein voorbehoud. Is er ergens in te stellen dat mijn vrienden geen meldingen krijgen van die activiteiten posts? Maar ook dit kan je uitschakelen.

Heeft er iemand raad. Meer informatie over het blokkeren van mensen op Het weer in driebergen zoover. Waarom verschijnen er geen berichten op mijn FB, die wel verzonden vrienden verwijderen van facebook tijdlijn.

Op 30 januari zijn de nieuwe gebruiksvoorwaarden van kracht geworden. Als je relatie is beindigd, kun je op Facebook enkele dingen doen om het iets makkelijker voor je te maken:.

Waarom de gegevens verbergen?

Hoe kan dit, hoe kan ik dit voorkomen en wat voor nut heeft het om je vriendenlijst dan af te schermen. Verder lijkt Facebook graag personen te suggereren die nog veel Facebook-vrienden hebben, wat natuurlijk niet echt onlogisch is. Mijn contacten kunnen wel mijn pagina gewoon bekijken en erop reageren, maar wil ik zien of er nog een reactie binnen is gekomen, moet ik de pagina eerst weer refreshen en dan zie ik ze pas… idem bij een chatbericht, aangezien mijn contacten en ik wel gewoon kunnen chatten ongeacht dat ze niet zien dat ik online ben … en refreshen om te zien of er alweer een chatregel terug is… Heel vervelend dus!

Kan ik de vrienden verwijderen van facebook tijdlijn accounts nu nog van elkaar loskoppelen. Je profiel wordt niet bewaard en je kan het ook niet terug activeren. Je vind-ik-leuk s, activiteiten en interesses zijn eveneens zichtbaar.

Let op: als je iemand niet via de FB-zoekmachine kan vinden na het intikken van diens naam, wil dat nog niet zeggen dat die persoon jou geblokkeerd heeft. Klik rechtsboven op Activiteitenlogboek! Dan kan je dat ook zelf instellen. Zo dus:   Kan ik mijn zoekgeschiedenis wissen.

Waarom cookies?

Hieruit blijkt dat links geplaatst tussen Uiteraard kan je te allen tijde berichten van je tijdlijn verwijderen, danwel jouw tag uit een update verwijderen. Ik heb mijn instellingen al vrij privé staan, dus mijn vriendenlijst is onzichtbaar. Je kan ook de update ook simpelweg helemaal van je tijdlijn verwijderen.

Je zou namelijk echt niets meer moeten kunnen zien als je het slot erop gezet hebt. Hij kan dit niet zien, terwijl alle andere vrienden die we samen hebben dit wel kunnen. Wie kan berichten zien waarin jij bent getagd.

Goed om te weten:

Comments

  1. Jan-Pieter
    Je sociale acties worden dan niet meer aan advertenties gekoppeld. Oké, nu kun je een lijst zien met alle mensen waarmee je bent bevriend geraakt.

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |