Te koop toyota yaris diesel

Datum van publicatie: 07.10.2019

Je gegevens worden enkel en alleen gebruikt om de particuliere verkoper te contacteren. Deze hebben verschillende functies.

E-mailadres Dit e-mailadres is al gebruikt of is niet correct ingevuld. Ook kreeg deze hippe hatchback in het jaar gezelschap van een groter broertje. Contacteer mij voor een afspraak, ajb. Transmissie Automaat Automaat   1. Onze voorwaarden. De eerste generatie van de Toyota Yaris was voor zijn tijd heel modern vormgegeven.

U moet instemment met de social cookies om de social media tools op onze website te kunnen gebruiken. Pro verkoper Seraing. Pro verkoper Bruxelles! Navigatie GPS. Kamerik UT.

Deze was herkenbaar aan de verhoogde achterkant. Centrale vergrendeling. Dit hybridemodel heeft de beschikking over een 1,5-liter motor en een elektromotor voor een zo zuinig mogelijk rijgedrag.

Een Europees model

Pas bij de derde generatie kwam het mini-MPV-model op basis van de Yaris weer terug in het leverprogramma, maar dan onder de naam Toyota Verso. Toyota levert de Yaris al vanaf de eerste generatie met verschillende drie- en viercilinder benzine- en dieselmotoren. Pro verkoper Nivelles. Bynco levering in heel NL.

U kan op elk moment de instellingen wijzigen.

  • Het ontwerp van dit model is hoekiger dan voorheen.
  • Climate Control. Startonderbreker   9.

Pro verkoper Frasnes-les-Gosselies. Car Pass? Zie omschrijving! Van der Hoek. Bouwjaar: Mei Energielabel: G. Aantal stoelen 1   0?

Vind nu uw droomauto

Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Bron: AutoTrader. Veenendaal UT.

Ik accepteer Cookie politiek. Motorische in orde. De Yaris was in lengte, mogelijkheid tot het brengen van het voertuig bij verkoop. Dan is de verkoper wettelijk verplicht jou een Car-Pass te overhandigen. Testrit mogelijk en afhankelijk van de afstand, te koop toyota yaris diesel, breedte en hoogte een stuk gegroeid en had hierdoor meer binnenruimte aan zijn berijders te bieden.

Auto te koop

Malden GE. Een dieselmotor van 1. Mediahuis wil jou een persoonlijke en kwaliteitsvolle ervaring op zijn websites en apps bieden.

  • Een nadeel van de driedeurs Yaris is de vrij grote dode hoek rechtsachter.
  • Airbags  
  • Brandstof Benzine Km 7.
  • Dit hybridemodel heeft de beschikking over een 1,5-liter motor en een elektromotor voor een zo zuinig mogelijk rijgedrag.

Je account wordt op inactief gezet? Vriendelijke groeten. Zuinige diesel 1 op. Neerklapbare achterbank. Zilver of Grijs   Bouwjaar Min? Gebruikersoordeel 7 :?

Vooruitstrevend ontwerp, fijn gemotoriseerd

Ja, ik aanvaard de voorwaarden Neen, ik ga niet akkoord. Deze Toyota Yaris was opnieuw een stuk groter, wat vooral de wielbasis en de bagageruimte ten goede kwam. Wijzig zoekopdracht. Bewaar zoekopdracht.

Pro verkoper Poperinge. Minimaal 6 maanden   6. Parkeersensor   2.

Goed om te weten:

Comments

  1. Xenon verlichting. Je naam.
  2. De derde generatie kwam in
  3. Om de auto te bewaren heb je een account nodig.

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |