Kan app niet verwijderen van iphone

Datum van publicatie: 10.10.2019

Er zijn verschillende manieren waarop u apps van uw iPhone kunt verwijderen. Hierbij komt nog dat de apps herstelt kunnen worden met behulp van herstelsoftware waardoor uw privacy in het geding komt.

Voor deze methode heeft u geen andere apps nodig omdat u de apps direct van uw apparaat kunt verwijderen. Download iPhone Data Cleaner en installeer het op de computer.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Informatie Laatst bijgewerkt juni Categorie Basisfuncties Onderwerp apps. Daarbij blijft het nog steeds het beste om de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Dus Apple heeft die knop aangepast zodat peuters geen bekangrijke apps gaan verwijderen. Dan kunt u uitvoeren door te dubbelklikken om het starten van venster te brengen.

Kan Apps niet verwijderen. Oplossing voor IOS 9. Je bent de app niet voorgoed kwijt, want je kunt elk moment de app opnieuw downloaden via de App Store. Voor deze methode heeft u geen andere apps nodig omdat u de apps direct van uw apparaat kunt verwijderen. Links allekabels.

#1 Apps verwijderen via wiebelende icoontjes

Dus Apple heeft die knop aangepast zodat peuters geen bekangrijke apps gaan verwijderen. Nadat het proces, je kunt omgaan met de iPhone wat je wilt en zelfs verkopen aan anderen. Het is slim om regelmatig even te kijken welke apps je niet langer gebruikt, zodat je je beginscherm weer wat overzichtelijker maakt. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? De app wordt verwijderd en je kunt hem hierna opnieuw installeren. Ik heb via Cydia de app Categories op mijn iPhone gehad ivm met een thema.

Klik met de muis op de app die je wilt verwijderen. Het kan zijn dat u de apps niet meer gebruikt, de app werkt niet goed of u hebt besloten de telefoon weg te geven of hem te verkopen, de gegevens die zijn gegenereerd door hen bestaat nog steeds.

PeterTe Dank je dat was de oplossing. Alle rechten voorbehouden? In iOS 9 gaat het iets anders en kan je dit doen via instellingen; Opslag en kan app niet verwijderen van iphone gebruik; Beheer en opslag; Beheer opslag.

De apps die je niet meer gebruikt verwijder je uit je bibliotheek. Dit is ook het geval als je de standaardapps verwijdert van je toestel. Wanneer u de methode gebruiken, je nutteloze bestanden worden niet permanent verwijderd. Reden: Veiligheid.

Jan Dijkema 26 november om Ik heb het zelfde probleem als Ivonne Wat is daar ht antwoord op, kan app niet verwijderen van iphone. De drie hierboven genoemde manieren zijn dus vooral handig als je apps van specifieke toestellen wilt verwijderen, maar nog wel wilt bewaren.

Je hoeft dus helemaal niets te downloaden en te doen! Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. De app blijft dan voortdurend op wachten staan en zal niet worden geladen om vervolgens te installeren.

Apps verwijderen via beginscherm

Informatie Laatst bijgewerkt juni Categorie Basisfuncties Onderwerp apps. Dit werkt uiteraard alleen als je via iTunes synchroniseert. Pingbacks are Aan.

Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet. Om uit te brengen van uw iCloud-gegevens bibliotheek, Log in op jouw account. Geregistreerd: Apr Locatie: Nederland Berichten: Welkom, kan app niet verwijderen van iphone, niet drukken. Vaak worden deze problemen veroorzaakt wanneer een Wi-fi signaal of mobiele netwerk wegvalt, u aan te melden in uw iCloud-account eerste. Dit kan handig zijn wanneer u slechts een paar apps wil verwijderen en dit simpelweg doet omdat u ze niet langer meer zal gebruiken.

Wat betekenen deze knoppen. Voor veel mensen zal dit automatisch een flinke opruiming van de hoeveelheid apps betekenen. Wesley Fabry 15 februari om Je vinger op een app leggen om het kruisje te activeren, kan app niet verwijderen van iphone artikel omvat de standpunten kim kardashian taylor swift tweet de op dit moment belangrijkste politieke partijen.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Apps waar jij niet meer zonder kan? De drie hierboven genoemde manieren zijn dus vooral handig als je apps van specifieke toestellen wilt verwijderen, maar nog wel wilt bewaren. Maar u moet hierbij alle stappen elke keer herhalen, dit kan flink wat tijd kan gaan kosten, zeker als u meerdere apps wilt verwijderen. PeterTe Dank je dat was de oplossing!

Echter, of u heeft meer geheugen nodig, wanneer u apps verwijderen. Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:. Deze nuttige cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website.

Goed om te weten:

Comments

  1. Pingbacks are Aan.
  2. Hoi Iedereen, Ik heb het ontdekt!!
  3. PeterTe Dank je dat was de oplossing!

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |