Begrijpend lezen oefenen voortgezet onderwijs

Datum van publicatie: 10.10.2019

In het onderzoek naar de effecten van rolwisselend lezen Van IJzendoorn, is het succes van deze werkwijze aangetoond. Martine Bolijn Super Bedankt, Op school doen we ook eindexamenteste n en toen hadden we afgelopen week volgens mij de vmbo kb en daar had ik een 4,8 voor. Alvast bedankt!

Oefenplein Jammer om te horen! Oefenplein Hoi Keano, Dank voor je enthousiaste bericht. Oefenplein Leuk dat je op oefenplein. In de oefeningen komen wel plaatjes voor, maar deze zijn meestal ter ondersteuning van de oefening. We bouwen onze lessen op als een sandwich: je doet iets met de teksten vooraf, vervolgens doe je een activiteit tijdens het lezen en tot slot iets na het lezen.

Ik hoop dat dat deels door onze site komt en we je nog eens terug zien om te oefenen, ook bij andere vakken.

Succes met oefenen. Geniet van de zomervakantie en graag tot ziens op oefenplein, begrijpend lezen oefenen voortgezet onderwijs. Veel succes en laat maar weten als je nog vragen hebt. Omdat het heel lastig is om te bepalen of een oefening geschikt is voor eind groep 6 of juist begin groep 7 noemen we gewoon voor welke groep een bepaalde oefening geschikt is.

Valerie Heyy, ik heb volgende week dinsdag een frans leestekens maar ik kan geen overigen vinden hebben jullie een tip thxss alvast.

Goed bezig, ga zo door!
 • Veel succes!
 • Oefenplein Bedankt voor de goede tip! Christiaan Deze site helpt me weer verder

Tekstbegrip

Veel succes nog met oefenen! Persoonlijke ontwikkeling als vak? Als je nog vragen hebt horen we die graag. Dat scheelt veel tijd tijdens het maken van een leestoets, maar ook snap je daardoor beter de tekst en de verbanden tussen zinnen.

Succes met oefenen nog. Welke niveau van deze site moet ik dan nemen?

 • Josef Ik zit op mavo havo welke moet ik doen.
 • Oefenplein Ik neem aan dat Nouha bedoelt dat we begrijpend lezen oefeningen voor het voortgezet onderwijs online moeten zetten. Wij zochten naar ideeën om leerlingen op te voeden tot geïnteresseerde lezers die teksten — al dan niet digitaal — als een natuurlijk onderdeel van hun leefstijl zien.

Bram Klaassen hoi. Rene Fransen Yo ik begrijpend lezen oefenen voortgezet onderwijs net bezig geweest met een oefening van begrijpend lezen maar hij loopt steeds vast als ik een vraag beantwoord het is van het trollenkind zouden jullie er wat aan kunnen doen of een tip geven hoe ik het anders kan gebruiken het lijkt me een hele leuke tekst dus vandaar veel liefs en -xxx- Rene Fransen pss: jullie zijn top! XxBobbyXx Ja ik ga ook steeds beter. Mijn vraag is: waar vind ik de antwoorden om te mezelf te controleren.

Onderstaande oefeningen zijn vooral bedoeld voor groep 7 en groep 8, begrijpend lezen oefenen voortgezet onderwijs. Oefenplein Mooi gezegd Imane. Corrigerend ondergoed beste getest voor deze website Groetjes Hind.

Begrijpend lezen

Heel vervelend dat dit bij jou niet is gelukt, maar zoals ik al zei is het bijna onmogelijk dat dit door onze site komt. Oefenplein Bedankt voor je reactie Peter! Het was niet lastig en ook niet makkelijk het was best wel normaal.

Kennisdossier: Kinderen Veilig Online.

Oefenplein Hoi, Op dit moment helaas nog niet. Marwaan er staat ook er bij voor groep 5 waarom zie ik alleen groep 3. We zijn bezig met het ontwikkelen van een leesvaardigheid sgedeelte voor het vak Nederlands. Mooi dat begrijpend lezen oefenen voortgezet onderwijs door deze website betere cijfers haalt op school. Oefenplein Hoi Ans, Bedankt voor je vraag. Het programma is te downloaden via Adobe. Goed oefenen dus.

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Het was niet lastig en ook niet makkelijk het was best wel normaal. Vervelend dat de oefening bij jou vast loopt. Maar ja ik ben gewoon goed.

 • Succes met oefenen in ieder geval.
 • Deze site is echt heel goed!
 • Raffay Heel leuk on te oefenen.
 • Heel veel succes met je toets!

Tessa Wow wat een fijne site zeg ik ben nu bezig met de online leesopdrachten. Oefenplein Heel mooi dat het goed gaat Maar het moet natuurlijk wel leerzaam blijven, probeer eens oefeningen die wat moeilijker zijn.

Daar staan kendall kylie jenner shoes per niveau en per jaar. Je begrijpend lezen oefenen voortgezet onderwijs links in het menu kijken wat er allemaal op onze site staat. You have entered an incorrect email address.

Oefenplein Heel veel succes morgen!!. Hieronder vind je van alles over lezen in het Engels.

Introductie

Welk jaar zit je nu? Of ga eens langs bij de bibliotheek om een Engelstalig boek te lezen. Online versus offline leren: de voor- en nadelen 23 april Op het moment voor de vakken Duits, Engels, Frans, filosofie en lichamelijke opvoeding.

Succes nog met oefenen. Rolwisselend leren en modelen blijken een rol van belang te spelen bij het aanleren van het blijvend inzetten van strategien door leerlingen. Reacties   Jacco Wauwww, helppp, maar wel echt.

Goed om te weten:

Comments

 1. Farahnaz
  We raden je aan om bijvoorbeeld ook eens te kijken bij de vakken rekenen of taal.
 2. Roos Hoi ik zit in 1 vwo en ik heb heel veel moeite met Engelse teksten kan deze site mij helpen? Lijst met reacties vernieuwen.

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |