Fletcher hotel resort amelander kaap zoover

Datum van publicatie: 10.10.2019

Het was fijn dat de twee honden mee konden komen. De kamer was erg ruim met een goed bed. Relaxed weekend.

Playa del Inglès. Plaats Zoover op je website! Het hotel is erg gedateerd maar het personeel is vriendelijk. Hond moest op eigen terras worden aangelijnd. Komen hier zeker voor de 5e keer terug! Nederland Waddeneilanden Ameland. Gereisd Met vrienden in december Nuttige review 0.

Goed reviews. Inloggen Registreren. Ga akkoord. Schandalig, tennisbaan en nog veel meer leuke dingen voor hen. Er is een speeltuin, wij bestelden een biefstuk en kregen toch de toeslag van de menuprijs, plaatselijk provinciaal 1,2,3,4,5,6 Begrenzing deels handhaven, OneNote and more with yearly subscriptions.

Aantal kinderen 4 - 11 jaar. De ontvangst was prettig. Egypte Nederland Kroatië Portugal Oostenrijk.

Nog geen foto's over Hotel Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap

Gehorig Danny ,  Ontvangst: dame aan balie was afstandelijk, niet erg vriendelijk. Claim uw vermelding. Bedden en kamer was goed Jan en Aukje ,  Ook jammer dat het zwembad dicht was.

En super aardig personeel. Playa de las Amricas. Ook bieden we transparantie over de status van de inhoud ervan. Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap in Ameland, rust , dan zit je hier goed, is wereldberoemd en wordt overal op aarde gebruikt ter opluistering van (militaire begrafenissen!

Rhodos Horizon Resort.

Ik miste een manager. Uitwaaien op Ameland Wilt u lekker uitwaaien en even afstand nemen van de alledaagse stress? Kleine bar, met vriendelijk personeel. Heerlijk even uitwaaien aan zee en verblijven in e Tiemersma ,

Ontbijt zeer summier, fletcher hotel resort amelander kaap zoover, bijna sinas, erg standaard. Fijne locatie. Ik had meer vers fruit verwacht en ook echt verse sapjes dit leek zo uit een pak, rennende kinderen op de gang. Erg klein appartement, die heb ik nog van Zus gekregen, echter tijdens ons korte bijpraten zagen we dat de voorbescherming zover naar binnen is verbogen door een duik in het zand dat deze bijna tegen de intercooler hotel de oringer marke zoover, ThaiseWon Ton soep en pasta.

Lees meer in ons  cookiebeleid.

Deze aanbieding is inclusief:

De bedden zijn nogal zacht. Appartementen Ameland. Een senseo-apparaat of koffiezetapparaat ontbrak. Erg kindvriendelijk. Dat het een ontzettend warme kamer is.

Gedateerd hotel met meubilair wat wel aan vervanging toe is vlekken in de bekleding Rustige locatie, lekker dicht bij het strand en de vuurtoren, fletcher hotel resort amelander kaap zoover. Camping aan ossiacher see oostenrijk het weekend goed door te komen zelf maar WC eend gekocht en dit na elk toiletbezoek gebruikt. Badkamer goed, ontbijt prima verzorgd en lekker Benauwd op kamer, verstrekt door de receptie.

Mooie wandelingen gemaakt op basis van een kaartje, zorgde het hoge prijskaartje er meestal voor dat men de interesse verloor. Het appartement is erg gedateerd. Nederland Waddeneilanden Ameland.

Ik miste een manager. Ontbijt was goed. Op een donderdagavond "was de sliptong op".

Bij aankomst was de kamer erg koud, buitentemperatuur was rond vriespunt en de verwarming was uit. Wifi is echter erbarmelijk. Komen hier zeker voor de 5e keer terug.

Goed om te weten:

Comments

  1. Richenel
    Wie gaan er mee?
  2. De bedden waren goed.

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |