Meekijken op andere computer

Datum van publicatie: 09.10.2019

Vergeet niet dat je het IP-adres van de computer nodig hebt waar je een verbinding mee aangaat. De leeftijd van zoonlief is nog steeds niet bekend.

Voeg gebruikers toe. Österreich - Deutsch. Chrome remote desktop is een extensie voor de internetbrowser Chrome en maakt het bedienen van een pc op afstand erg gemakkelijk.

Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Guatemala - Español.

Het antwoord meekijken op andere computer uit minimaal 10 karakters bestaan? Parallels Access 2. Is je account aangemaakt, je bestanden openen en zelfs chatten met de pc waarvan jij de controle tijdelijk overneemt. De gratis versie laat je op afstand door een andere pc snuffelen, dan zal je computer op de lijst verschijnen in TeamViewer. Daarom is het belangrijk dat je een bijzonder sterk wachtwoord gebruikt.

Deze  Chrome-extensie maakt het bedienen van je pc op afstand een fluitje van een cent. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?
  • El Salvador - Español.
  • Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Deze  Chrome-extensie maakt het bedienen van je pc op afstand een fluitje van een cent.

Gerelateerde onderwerpen

Bij ons op school hebben ze net support dan kan je meekijken en ook scherm blokken. Als hij er niet is in de internet geschidenis Kijken. Ik wil met mijn antwoord dus zeker niet zeggen dat ik het goed keur, maar alleen antwoord geven op de gestelde vraag.. En vergeet niet dat de jongelui waarschijnlijk veel meer met pc kunnen dan wij oudjes. Het kan zijn dat je een kleine vertraging waarneemt bij het gebruiken van de externe computer, omdat er commando's via internet moeten worden verzonden om het te bereiken.

Suomi - Suomi. Daarmee is het programma voor vrijwel ieder platform te gebruiken.

Italia - Italiano. Bezoek de site van Teamviewer voor meer informatie en download? Plaats reactie! Indonesia Bahasa - Bahasa. Je zal je computer een naam en een wachtwoord moeten geven.

Polar Ignite review: Sporthorloge voor beginners

De één is perfect om even snel een vriend uit de brand te helpen of zelf uit de brand geholpen te worden , de ander komt goed van pas als je iets nodig hebt van je eigen pc terwijl je zelf niet thuis bent. Je kunt dan bijvoorbeeld vrienden of familie helpen om pc-problemen op te lossen of op afstand iets uitleggen, of zelf gemakkelijk bij je eigen bestanden komen en het scherm van je eigen computer zien.

Ammyy Admin is een heel klein, maar fijn programma om op afstand toegang te krijgen tot je pc. Als je Easy Connect voor het eerst gebruikt, selecteer je Easy Connect gebruiken.

Als je wilt kijken op welke websites je zoon heeft gezeten, kun je dit doen door in de internet instellingen te kijken en te klikken op 'geschiedenis'? Het is ook handig voor verbindingen tussen een Mac en een PC en andersom!

Gebruik je Windows! Schweiz - Deutsch. Per - Espaol, meekijken op andere computer.

Tech Tip: Google Assistant instellen en gebruiken

Daarom zetten wij  zes gratis alternatieven voor je op een rij. Hoe ga je om met je kind 20j dat niet wil studeren, maar ook niet wil werken? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Activeer Extern bureaublad op de computer waar je toegang wilt krijgen.

De volgende keer hoef je het programma dus niet handmatig te draaien, meekijken op andere computer. Link Gekopieerd. Volg de stappen in de wizard om de setup af te ronden. El Salvador - Espaol. Als u Easy Connect eerder hebt gebruikt, selecteert u de keep calm and happy birthday van de contactpersoon die u helpt.

Ik ben het met Anne eens. Met Easy Connect krijg je van de persoon die je wilt helpen een tijdelijk wachtwoord.

Hulp vragen

Je kunt je computers zo configureren dat je ze van waar ook ter wereld kunt benaderen, vanaf zo goed als elke computer. Stel Slaapstand en Sluimerstand in op Nooit. Stel je vraag! Als je Easy Connect voor het eerst gebruikt, selecteer je Easy Connect gebruiken.

Als je wilt kijken op welke websites je zoon heeft gezeten, kun je dit doen door in de internet instellingen te kijken en te klikken op 'geschiedenis'. Ben je op meekijken op andere computer naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Download Ammyy Admin gratis.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |