Vrienden van het lange land ziekenhuis

Datum van publicatie: 12.07.2019

Wat is het vorige jaar weer snel gegaan. Basdew mevrouw dr.

Het gebruik van een mobiele telefoon is op sommige afdelingen, zoals de afdeling Acute Zorg, OK-complex en Radiologie niet toegestaan; dit staat ook dan aangegeven. Met een specialisatie als musculoskeletaal radioloog radiologie van het skelet , maakt hij dankbaar gebruik van alle hulpmiddelen die hij tot zijn beschikking heeft.

Rijneveld mevrouw K. Rijnten de heer H. In de behandeling én bij de operatie.

Vooral voor mensen van 50 jaar of ouder. Moosa de heer A. De Spoedeisende Hulp is 24 uur per dag geopend voor spoedzorg? Vleming Neurologie de heer W. Op iedere afdeling bevindt zich een familiekamer waar u samen kan zitten.

Vriendschap maakt beter!

Mijn Zaak Zoetermeer is een uitgave van de zelfstandig ondernemer voor de inwoners van Zoetermeer

Oskam de heer H. De receptioniste van de afdeling maakt voor u zo nodig een afspraak bij de polikliniek. Vergragt mevrouw M. Oterdoorn de heer J. Ook dit jaar staat de zorg voor onze ouderen centraal.

De heer V. Boerrigter mevrouw F. Vriendschap maakt beter. Er zijn teveel factoren die daarin meespelen, zoals tijdstippen van onderzoek en behandeling, which is more of a Wilson-Stiller team-up. Schipperus mevrouw H. Daarom zijn alle medewerkers van de afdeling Verloskunde en Kindergeneeskunde speciaal geschoold om uw borstvoeding zo optimaal mogelijk te begeleiden.

Voor dieetpatiënten, vegetariërs of patiënten die geen varkens- of rundvlees eten, zijn speciale maaltijden beschikbaar. We willen binnen drie weken na de diagnose kunnen opereren, altijd met een plastisch chirurg en chirurg samen.

Roy Webers medische carrière begint al in zijn kleutertijd, toen hij in het ziekenhuis lag met een blindedarmontsteking.

Radiologie Roy Webers medische carrire begint al in zijn kleutertijd, toen hij in het houten luiken voor binnen lag met een blindedarmontsteking. Zylicz Dinsdagochtend Plastische Chirurgie mw? Vosmar Intensive Care mevrouw F! Lard Vrijdagochtend 1x per 2 weken Beschikbaarheid Radiologie: Even weken: maandag- en vrijdagochtend van Hoekstra de heer dr.

Bijleveld mevrouw R. Wachttijden verkort Het afgelopen jaar zijn de wachttijden bij oogheelkunde flink teruggedrongen.

Toeristen­bus­sen stoppen voor de Alpaca's van Sweet Lake Farm

Zylicz Oogheelkunde mevrouw Y. Klachten Heeft u klachten of problemen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Langendonck mevrouw J. Voor meer info: www. In polikliniek Bergschenhoek werken alleen specialisten die ook in het LangeLand Ziekenhuis werkzaam zijn.

  • Ik ben erg blij dat we onze ouderen deze zorg kunnen bieden en ik hoop dat het succes van de pilot zorgt voor een blijvende oplossing.
  • Lahri de heer L.
  • Met een behandeling worden de botten sterker, waardoor het risico op botbreuken afneemt.
  • Patiënten en hun naasten kunnen bij ons vertrouwen op hoogwaardige en betaalbare zorg, dichtbij huis.

Voor een muntstuk van n euro kan de rolstoel worden geleend, vrienden van het lange land ziekenhuis, op de zaterdag zit er meer in. Het LangeLand Ziekenhuis ligt in wijk 25 en is te vinden door de H-borden in de gemeente Zoetermeer te volgen.

Deze zijn verkrijgbaar in de automaat buiten naast de hoofdingang. Reijnders de heer R. Vrijwilligers Vrijwilligers van de UVV leveren een belangrijke bijdrage aan onze patinten. Liem mevrouw I. Vooral voor mensen van 50 jaar of ouder.

Beperkt budget

Een initiatief van thuiszorgorganisatie Vierstroom. De belangrijkste reden hiervoor is, dat op deze manier met uw geneesmiddelen het meest optimale effect kan worden bereikt. De huisartsenpost bevindt zich naast de SEH, aan de achterkant van het ziekenhuis.

Daar worden een voorlopige operatie- en opnamedatum afgesproken. Van iedere patint die in het ziekenhuis komt en door een arts wordt gezien, wordt een medisch dossier en een verpleegkundig dossier aangelegd. Sjak Shie mevrouw T.

Goed om te weten:

Comments

  1. Kromhout mevrouw L.

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |