User profile service verhindert het aanmelden terminal server

Datum van publicatie: 31.07.2019

México - Español. Lietuva - Lietuvių.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Hoe tevreden bent u met dit antwoord? Latvija - Latviešu. Dag Rik, Goed dat je hier bent met je vraag, ik kan goed begrijpen dat dit vervelend is voor je. Bevestigingsmail verstuurd!

Vergroten origineel door mobiel zoals fototoestel. Windows normaal starten of windows herstellen daar staat dan bij dat het enige tijd kan duren,maar wat maakt dat uit je kan toch niets meer. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Systeemherstelpunten verdwijnen niet zo maar. Canada - Franais. Het is dan ook belangrijk dat u deze stappen zorgvuldig uitvoert.

  • Vrageninfo Laatst bijgewerkt 20 augustus Views 5. Belgique - Français.
  • Vrageninfo Laatst bijgewerkt 20 augustus Views 5. Deze thread is vergrendeld.

Meld misbruik

Daarna start je je pc opnieuw op en tijdens het opstarten zet je hem uit. United States - English. Ga naar een de volgende Microsoft-websites voor informatie over hoe u dit doet: Windows 7 Een beschadigd gebruikersprofiel herstellen Windows 7. Mvg, Rik. Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Bevestigingsmail verstuurd! Bij Windows 7 kan je het herstellen van de computer starten door bij het opstarten F8 te duwen.

Slovensko - Slovenina. Af en toe wordt uw gebruikersprofiel niet correct gelezen in Windows, bijvoorbeeld als uw computer wordt gescand door uw antivirussoftware terwijl u zich probeert aan te melden. Ik wil je inderdaad geen onnodige kosten laten maken. Dominican Republic - Espaol.

El Salvador - Espaol!

Antwoorden

Kies nu voor Windows herstellen duurt n minuut of 5 of iets langer nadat je pc herstelt is start je pc automatisch op. Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Is uw probleem hiermee opgelost?

Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Een gebruikersprofiel geraakt natuurlijk niet vanzelf beschadigd. Ik heb schrik iets fout te doen. Ik begrijp dat u het ook niet weet, gezien u mijn 2 laatste berichten verwijderde. Als ik mij aanmeld dan kan ik niet inloggen en verschijnt er de melding:"De service User Profile Service verhindert het aanmelden.

We ondervonden problemen met

Nederland - Nederlands. Je kan in veillige modus mogelijk een nieuwe administrator account aanmaken. Kan je geen toetsenbord lenen van iemand. Als antwoord op het bericht van karelVos op 1 maart

Is uw probleem hiermee opgelost. Bij Windows 7 kan je het leuke bedrijven om te werken van de computer starten door bij het opstarten F8 te duwen? Om relevante advertenties te tonen. Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Deze fout kan optreden als de groepsbeleidinstelling voor het niet aanmelden van gebruikers met tijdelijke profielen is geconfigureerd.

Trkiye - Trke. Je kan in veillige modus mogelijk een nieuwe administrator account aanmaken.

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:

Wanneer u zich met behulp van een tijdelijk profiel aanmeldt op een Windows 7- of Windows Vista-computer, wordt mogelijk het volgende foutbericht weergegeven: De gebruikersprofielservice verhindert het aanmelden. RikDelaet Gereageerd op 28 februari Cookies op Reshift websites.

Bolivia - Espaol. Suomi - Suomi. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiren en je registratie te voltooien.

Goed om te weten:

Comments

  1. Opnieuw opstarten helpt niet en ook proberen op te starten in "veilige modus" lukt niet.
  2. Skip to content In Windows heeft elke gebruiker een profiel. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |