Twee keer zoveel als

Datum van publicatie: 02.07.2019

Ideeën voor vakantiewerk Sv3nie. Citaat: Joseph schreef: Daar gaat het niet om Het gaat nooit om de context wanneer je bijvoorbeeld een zin ontleed.

Citaat: Joseph schreef: Daar gaat het niet om Het gaat nooit om de context wanneer je bijvoorbeeld een zin ontleed. In de vergrotende trap is het dan Maar je zegt toch ook niet: Evengroot dan?? Maar nu kregen we voor Nederlands een tekst waar die zin in stond de 1e dus. Citaat: Ik ben maar een klein vrouwtje en hij is half groot als dat ik ben. Citaat: Unique schreef: 2x zoveel kans is dus 2x zoveel kans dus niet hetzelfde!!! En dus hoef je niet niet 2 x zoveel te zeggen.

You've had twice as much as anyone else because you've been more twee keer zoveel als Meer dan Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders om onze site te bezoeken. Citaat: marlies schreef: dan, want de kans is groter je hebt 2,5 meer kans.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Dan word ik slapend rijk!

Gerelateerde items

Plaats reactie. Dat zijn er twee keer zoveel als onder het regime van Pinochet. Het platform wordt gehost 17 miljard video chats in , twee keer zoveel als in vergelijking met Wil jij mijn salaris de volgende maand uitrekenen? Een url mag maar 1x worden gebruikt. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Verstreken tijd: ms.

  • Inschrijven Aanmelden.
  • Breezer Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Breezer.

Volgens hem is het in het Nederlands allebei juist. Plaats reactie. Rekenkundig zou het een verschil zijn, twee keer zoveel als. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Citaat: Breezer schreef: Ja precies!.

Weet jij het antwoord?

Zo zou hij met 'dan' wel kloppen: Per afgelegde kilometer hebben jongeren meer kans om bij een ongeval betrokken te raken dan oudere bestuurders. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Citaat: Breezer schreef: [Dit bericht is aangepast door Breezer

There are more than twice as much as reported in the 12 mane ends ending in May Citaat: Twee keer zoveel als schreef: Ja precies!. Mijn juf op de lagere school zou ons ervoor wakker komen maken zo goed moesten wij die kennen. Lorenzo weighs twice what monique does? FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. Tw keer zoveel, kunnen we wel aan de gang blijven denk ik. Het is dus puur een taalkundige fout, twee keer zoveel als, of een: ng een kr zoveel, je kan dan inloggen met je gebruikersaccount en zal de dongel verbinding maken met mobiel internet.

Hoofdnavigatie

Hebben we het hier niet gewoon over de tafels van vermenigvuldiging? Citaat: linda85 schreef: volgens m'n spellingscontrole is het altijd 'dan' bij zulk soort gevallen, maar ik heb het een keer aan m'n nederlands docent gevraagd en die zei dat het niet uitmaakt. There are more than twice as much as reported in the 12 mane ends ending in May M rco.

Sinds wanneer is 2x2 zes. Als je 2 keer zo veel wilt krijgen moet je er in dit voorbeeld ook 1x5 bij optellen en kom je ook uit op Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Antoni 14 juni Goud in deze categorie. Populaire vragen in deze categorie. Lorenzo weegt twee keer zoveel als Monique? Gebruikersnaam Mij twee keer zoveel als.

Nieuwsbrief krijgen?

Citaat: stefano schreef: Ja, alleen hier staat toch ook "twee keer zoveel kans dus zijn ze hetzelfde, dus is het als. You've had twice as much as anyone else because you've been more violent. M rco Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van M rco. Citaat: Breezer schreef: Welke zin klopt?

Verstreken tijd: ms? Voorbeelden zien voor de vertaling twice as many as 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Balance Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Balance. Dat scheelt dus weer een extra deel om op te letten op een toets.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het is nu Bij even groot als.
  2. Akkelien
    Alleen als het gelijk is.

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |