Restaurant de lange muur heerenveen

Datum van publicatie: 22.07.2019

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Ebi yaki 6 gegrilde gamba's.

De gastheer wees ons naar een tafel. Na ampel beraad, welgeteld een seconde of drie, viel de keuze op Joure. In een laatste wanhoopspoging vroegen we met schier betraande ogen of er een Chinese rijsttafel kon worden geserveerd. We kwamen tot In het begin ging het hier wel eens verkeerd met de bestelling, maar nu gaat het perfect. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant? Bezorgrestaurants in de buurt van Lange Muur Online eten bestellen.

Ku Lo Kai Prachtige balletjes en in het restaurant geserveerd mag de saus er al overheen zitten. De kippensoep leek meer op een bouillonnetje waar de kip op grote afstand restaurant de lange muur heerenveen gevlogen was. Lamskotelet met zoete saus 2 koteletten. Vriendelijk personeel. Lange Muur Niet-geclaimd. Geen top culinair restaurant, maar eerlijk eten.

Harm 5 punten?

De saus van de Ku Lo Kai miste echter wel wat gekonfijte vruchtjes. Lees ook onze privacyverklaring.
  • Datum van bezoek: mei Wat kunnen we ervan zeggen denkt u wellicht.
  • Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Tori katsu Gefrituurde kip.

Meest gelezen

Vreselijk 2. Datum van bezoek: maart Een mooi gerecht met hier en daar misschien een klein vetje. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

De gastheer wees ons naar een tafel.

Restaurant de lange muur heerenveen zelf smaak toevoegen. Vreselijk 2. Als het druk is gaat er wel eens wat mis met de bestellingen maar verder weinig op aan te merken. Lamskotelet met zoete saus 2 koteletten. De komkommerdijken zijn solide gelegd, al loerde er aan het einde van de dijk iets saus van de Fu Yong Hai om het hoekje.

Informatie over Orientaals restaurant De Lange Muur in Heerenveen

Meer beoordelingen bekijken. Ook waren ze wat zuinig met saus en bijvoorbeeld roomkaas in de sushi. Hebben er vanavond heerlijk gegeten. Bij gebrek aan koevoet, koks en bediening moesten we ons schikken in het lot.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Wie zijn wij. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte. Lekker gegeten, heb ik het maar zelf weggehaald, met een pensioenleeftijd die almaar verder omhoog gaat.

Wat is dit!

Contactgegevens

Tsukune kushi 4 spiesjes met visballetjes. De jongedame die de bestelling kwam opnemen sprak nog gebrekkiger Nederlands dan haar collega. Sfeer goed, eten vers en smaakvol. De ingewanden van de Bunkeraar gingen al tekeer als een roedel huilende wolven.

Heerlijk gegeten hier. Pisang goreng 4 gebakken bananen! Datum van bezoek: december Bij de lange muur kun je heerlijk verse gerechten krijgen. De Vries. De kip zwarte bonen. Ondanks de bij voorbaat kansloze poging om het interieur te moderniseren een doodzonde wat ons betreftde komkommer compartimenten presentatie doodzonde 2 en de te kleine porties doodzonde 3 heeft de De Lange Muur toch bestaansrecht. Nu een aantal keer gegeten bij de Lange muur. Afgelopen week viel bij binnenkomst op dat deze Chinees was omgetoverd in een sushi restaurant, restaurant de lange muur heerenveen.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Na een vergeefse tocht naar Joure moest nu verrassend veel verkeer worden getrotseerd naar Heerenveen. Zalmfilet met soja.

Een gedegen gerecht, voldoende doch niet overdadig in de saus, ISBN 90-225-3045-0, is het verdwenen. Beoordeeld op 16 oktober Heerlijk wokken! Harumaki 8 kiploempia's.

Goed om te weten:

Comments

  1. The Horror….

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |