My krissie dolls gratis patronen

Datum van publicatie: 16.07.2019

Er is ook een voordelig SuperPakket waarmee je alle hondjes in katoen kunt haken Je kunt het pakket met unieke knoop hier bestellen :.

Hij is online! Eindelijk is het zover, deze mooie eendjes kunnen zich papa en mama eend noemen! Afgelopen week heb ik een bericht gepost dat er een leuke presummer CAL is.

Send Message. Meer lezen. Je kunt hem alvast reserveren via de webshop:. Daar is hij dan

En hier is: Boxer Bruno. January 7. Dames, dank voor het testen. Ik wens je heel veel haak plezier. MyKrissieDolls January 26 .

Na de geweldige reacties op mijn boek "Mijn hondjes van sokkenwol" kan het gewoon niet uitblijven.. Hollands Olifantje. May 11 ·.

MyKrissieDolls shared an event. Bruno is een hele stoere jongen, maar stiekem is hij soms wel eens bang en is dan het liefst dicht bij zijn baasje in de buurt ;-. Net zo schattig! Stip en andere gratis patronen. Reserveer hem alvast hier en ik zal hem persoonlijk voor je signeren:. Indien je net als ik een rood wit blauw variant wilt maken, let dan op de kleuren die er achter staan.

  • Je kunt hem alvast reserveren via de webshop:.
  • Al voelt deze dame zich meer als een echte prinses ;- Koningspoedel Liza is één van de 8 hondjes uit mijn nieuwste boek "Mijn hondjes van sokkenwol 2".

Boxer Bruno is n van de 8 hondjes uit mijn nieuwste boek "Mijn hondjes van sokkenwol 2". Heel trots ben ik op dit pluizige schatje want de Cute Dodo eindigde op de 4e plaats tijdens de ontwerperswedstrijd van Amigurumipatterns, my krissie dolls gratis patronen. Alle garenpakketten van de hondjes zijn nu ook verkrijgbaar in katoen. Information about Page Insights Data.

Ohhh ik ben zooo blij. Het eerste patroon van de Pre Summer Party staat online. Je kunt het pakket met unieke knoop hier bestellen :. Ik geniet nu al volop van de lente.

Eenhoornhondje Emma

Zaterdag is het zover! Meer informatie en reserveren van haakpakketten: www. Kan je niet kiezen? CuteDutch May 11 ·.

Suusje het konijn is ook klaar. See More. Het eerste ras uit mijn nieuwste boek "Mijn hondjes van sokkenwol 2" wat ik aan jullie bekend maak. Dames, deze mooie eendjes kunnen zich papa en mama eend noemen. Eindelijk is het zover, dank voor het testen.

Een greep uit de collectie haakpatronen

Hartelijke groet AmiFan. Deel 2 komt eraan!!!!! Is het misschien binnenkort tijd voor beschuit met muisjes??

  • Indien je net als ik een rood wit blauw variant wilt maken, let dan op de kleuren die er achter staan.
  • MyKrissieDolls shared an event.
  • Fijne moederdag!
  • Wat is er nieuw?

Al heel lang stond de Little Pony op mijn verlanglijstje. MyKrissieDolls March 21. Wil je meer zien van Jasmine. Volgende week maak ik weer een nieuw ras aan jullie bekend. De cover van mijn nieuwste boek: Mijn hondjes van sokkenwol 2!. Laat het me in my krissie dolls gratis patronen reactie hieronder weten. May 6 .

Berichtnavigatie

Er is ook een voordelig SuperPakket waarmee je alle hondjes in katoen kunt haken En hier is Koningspoedel Liza! Er is een accessoire-doosje speciaal voor sokkenwol EN katoen.

Inclusief extra bedeltjes en MyKrissieDolls knopen. Zoals beloofd CuteDutch Stolwijk. Rest mij nog om iedereen een hele fijne jaarwisseling toe te wensen en een gezellig, liefdevol en uiteraard creatief.

Goed om te weten:

Comments

  1. Stip en andere gratis patronen.
  2. Bruno is een hele stoere jongen, maar stiekem is hij soms wel eens bang en is dan het liefst dicht bij zijn baasje in de buurt ;- Boxer Bruno is één van de 8 hondjes uit mijn nieuwste boek "Mijn hondjes van sokkenwol 2". Jasmine heeft een prachtige olifant gemaakt.
  3. De getalenteerde ontwerpster van MyKrissieDolls, Kristel Droog heeft speciaal voor ons lieveheersbeestj

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |