Met de boot van groningen naar schiermonnikoog

Datum van publicatie: 02.08.2019

Zo zijn ze uitgerust met diverse toiletruimtes welke tevens geschikt zijn voor minder validen. Bekijk alle tijden van de boot.

Meer dan honderdduizenden bezoekers maken jaarlijks gebruik van deze veerdienst. Openbaar vervoer Lauwersoog is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Via de website van wagenborg kunt u losse bootkaartjes kopen voor personen, fiets, kar en hond. Naast personenvervoer verzorgt de passagiersdienst van Wagenborg ook het vervoer van transportmiddelen en vracht. Dat is gemakkelijk.

Naar Lauwersoog. Alleen in bijzondere gevallen kunt u bij de gemeente Schiermonnikoog een ontheffing aanvragen tel.

Vanuit Leeuwarden neemt u lijn 50 en vanaf Groningen lijn naar Lauwersoog. De veerdienst van Wagenborg zorgt ervoor dat je met n van de veerboten van het vaste land naar het eiland wordt gebracht. Wagenborg Passagiersdiensten vaart gemiddeld vier maal per dag tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog. Voorkom op drukke dagen wachten. Deze print u uit, en neemt u mee.

Bekijk de boot Schiermonnikoog prijzen. Deze kun je bij het inchecken achterlaten op de daarvoor bestemde bagagewagens.
  • Dit kan contant, maar ook pinbetalingen of Visa en MasterCard worden geaccepteerd.
  • Als je hinder ondervindt van je mobiliteit kun je tevens gebruik maken van de lift aan boord. Houdt er daarbij wel rekening mee dat deze alleen bij hoge uitzondering wordt verstrekt.

Hier kun je  in combinatie met je eigen retourticket ook een toegangsbewijs voor je hond of kind mee bestellen. Deze worden dan ook niet vervoert met de veerdienst van Lauwersoog naar Schiermonnikoog. Voor laatst genoemde zijn er speciale koppelingen om uw aanhanger handmatig aan boord te duwen. Alleen groepen vanaf 15 personen kunnen voor de overtocht reserveren. De opstapplaats voor de veerdienst bevindt zich in de haven van Lauwersoog in Groningen.

Aankomst op Schiermonnikoog Arriva openbaar en groepsvervoer Voor uw vervoer van en naar het dorp, duin of strand. Wagenborg Passagiersdiensten verzorgt al meer dan jaar de overtocht naar het vijfde Waddeneiland van Nederland.

  • Koop een e-ticket. Voorkom op drukke dagen wachten.
  • De veerdienst van Wagenborg zorgt ervoor dat je met één van de veerboten van het vaste land naar het eiland wordt gebracht.

Voorkom op drukke dagen wachten. S Monnik de overtocht naar Schiermonnikoog te kunnen maken. Doe dit ruim van te voren. Doordat de veerdienst naar Schiermonnikoog slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar heeft voor voertuigen, kar en hond.

Via de website van wagenborg kunt u losse bootkaartjes kopen voor personen, is het aan met de boot van groningen naar schiermonnikoog raden tijdig te reserveren, maar gewoon geen plaats waar je over had nagedacht. U kunt uw auto in Lauwersoog vlakbij de haven parkeren.

De veerboot van Lauwersoog naar Schiermonnikoog

De veerdiensten varen om de 3 uur. Pas als je in het bezit bent van deze ontheffing kun je een plaats voor je auto, motor of brommer reserveren op de veerboot van Wagenborg. Op zondag vertrekt de eerste Wagenborg boot om 9. Koop een e-ticket.

Daarnaast is het goed om te weten dat caravans niet worden toegelaten op het eiland. Tijdens deze reis geniet je van de prachtige natuur om je heen. Uiteraard 7 dagen per week en dagen per jaar. Op zondag vertrekt de eerste Wagenborg boot om 9. De opstapplaats voor de veerdienst bevindt zich in de haven van Lauwersoog in Groningen.

Schiermonnikoog

Aankomst op Schiermonnikoog Arriva openbaar en groepsvervoer Voor uw vervoer van en naar het dorp, duin of strand. Zo zijn ze uitgerust met diverse toiletruimtes welke tevens geschikt zijn voor minder validen. Deze rijden op het eiland als eerste weer van boord.

  • Bij de haven zijn twee ruime parkeerterreinen.
  • Reis je met bagage?
  • Uiteraard zijn beide veerboten uitgerust met caterings-mogelijkheden zodat je ook tijdens de overtocht gebruik kunt maken van een heerlijk ontbijt of smakelijke lunch.
  • Wil je je auto meenemen tijdens de overtocht naar Schiermonnikoog?

Koop een e-ticket. Zo kun je ook als je minder goed ter been bent ongestoord genieten van de prachtige overtocht? Bij aankomst in de haven van Lauwersoog kun je je vervolgens melden bij de auto kassa.

Als voetganger is reserveren niet nodig om met de Wagenborg boot M. Met de trein kunt u tot Leeuwarden of Groningen reizen. Doordat de veerdienst naar Schiermonnikoog slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar heeft voor voertuigen, waarna u de e-tickets direct per mail ontvangt.

Als je met de boot van groningen naar schiermonnikoog het bezit bent van een ontheffing kun je online ook een ticket voor je auto aanschaffen. U plaatst uw bestelling, is het aan te raden tijdig te reserveren, de kok waar naar toe op vakantie in mei ook Grieks. De bagageservice van Wagenborg veerdiensten is volledig gratis.

Dienstregeling sneldienst

De laatste veerboot vaart om De eerst overtocht vertrekt om 6. Deze is via de gemeente Schiermonnikoog aan te vragen.

Hier kun je  in combinatie met je eigen retourticket ook een toegangsbewijs voor je hond of kind mee bestellen. Zo zijn ze uitgerust met diverse toiletruimtes welke tevens geschikt zijn voor minder validen.

Koop een e-ticket!

Goed om te weten:

Comments

  1. Koop uw bootkaartje alvast thuis. Uiteraard 7 dagen per week en dagen per jaar.

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |