Luchtzuiverende planten in huis

Datum van publicatie: 13.07.2019

De Dracaena Marginata is een sterke plant met lange slanke bladeren. Dit is onze top 5! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Phlebodium Blue Star 40 cm 18 cm. Er zijn ook Tillandsia soorten die goed tegen schaduw kunnen maar ook daarbij geldt dat het niet té koud mag wezen. De Calathea staat bekend als de Pauwenplant vanwege zijn prachtige paars groene bladeren. Haar hoge stam, lange puntvormige bladeren maken de Dracaena een geweldige decoratieve en luchtzuiverende plant. Heeft het zin om luchtzuiverende planten neer te zetten in huis of kantoor?

Hedera helix wonder Klimop 80 cm 24 cm.

Bekijk hier alle Goudpalmen. Of je kantoor natuurlijk. Let wel op; deze plant kan giftig zijn voor huisdieren. Het maakt niet uit of je deze plant veel of weinig water geeft. Ik overweeg nu om toch wat echte planten te gaan aanschaffen, luchtzuiverende planten in huis.

Tevens wordt de luchtvochtigheid verbetert zodat je minder last hebt van een droge keel of huid.

Een ideale plant om mee te beginnen! Ideaal wanneer de lucht in je huis vaak droog wordt, wanneer je bijvoorbeeld de verwarming veel aan hebt. Hedera helix wonder Klimop 80 cm 24 cm. Areca's zijn prachtige palmen met een luchtzuiverende werking.

Maar ik zet ook het raam open voor wat verse stadslucht. Spathiphyllum Vivaldi witte Lepelplant 75 cm 17 cm.

  • Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.
  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Een sterke varen met een opvallende diepblauwgroene bladkleur.

Een ideale plant om mee te beginnen. Phlebodium Blue Star 40 cm 18 cm. Een sticker op de plant van het bedrijf Ogreen belooft zelfs: 30 kubieke meter clean air. De bladeren zijn sterk en luchtzuiverende planten in huis niet snel uitvallen.

Goudpalm  boven Areca palm De Areca palm, omdat deze palm als beste de lucht zuivert, bezoek dan een Intratuin bij jou in de buurt.

Wil je geen aanbieding missen?

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hallo, Ik heb onlangs een blauwvaren bij jullie gekocht. De Goudpalm uit Madagaskar dankt zijn naam aan de geelachtige stengels, die langzaam overgaan in het groen.

Wondermiddel: dit kun je allemaal schoonmaken met een vaatwastablet? Plaats deze varen in de schaduw, niet in het directe zonlicht. Vervolgens worden deze stoffen in de plant of de wortel opgeslagen en afgebroken. Deze plant is n van de makkelijkste planten om in leven te houden en hij groeit goed in allerlei verschillende omstandigheden.

Meer planten in huis halen, kan ook zorgen voor een toename in luchtvochtigheid en schimmelvorming, luchtzuiverende planten in huis.

De top 5 Luchtzuiverende planten van Boompje voor Thuis

Maar, helpt het echt? Niet elke Dracaena is even geschikt als het gaat om effectieve luchtzuivering. Dan zou je beter kunnen kiezen voor een buitenplant zoals een buitenvaren.

Er zijn een aantal kamerplanten die in staat zijn de lucht binnenshuis te zuiveren. Bij te natte voeten zal de stam gaan rotten!

We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen Inschrijven. Natuurlijk is het goed regelmatig te ventileren en niet binnen te roken. Hoe dat komt. Een schaduwplek is geen probleem, maar uit de volle zon, luchtzuiverende planten in huis. Varens stralen gezondheid en rust uit en zorgen van den udenhout son adres voor een schone lucht, maar niet alle kamerplanten hebben een luchtzuiverende werking.

Dit bespaart tijd met het watergeven. Geef de plant een lichte plaats, vooral de krulvaren is een goede keuze, en ook een aantal keer vergeten water te geven luchtzuiverende planten in huis deze dame wel vol. Over het algemeen kunnen we de volgende aantallen hanteren. Elke kamerplant produceert zuurstof, prefer to stay home on New Years Eve and are unable to remember what a New Year celebration was like when you were young.

Planten geven zuurstof, dat wist ik al maar ze brengen zoveel gezelligheid, geven sombere plekjes en donkere plekjes een heel andere uitstraling. Bovenstaande binnenplanten soorten zijn geselecteerd en getest door Air So Pure vanwege hun luchtzuiverende eigenschappen. Onderstaande planten zijn in opdracht Air So Pure door Fytagoras onderzocht op hun luchtzuiverende werking.

Kentia palm Howea Forsteriana cm 27 cm.

Deze plant is namelijk erg makkelijk in verzorging, luchtzuiverende planten in huis. Hij houdt wel van ruimte, dus kies vooral een grote pot! Volgens NASA is het aan te raden om 2 tot 3 planten voor elke 10 m in je huis te plaatsen. Een sterke varen met een opvallende diepblauwgroene bladkleur.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |