Ik baal als een stekker liedje

Datum van publicatie: 17.07.2019

Gelukkig staat de stekker er niet alleen voor want wat denk je van de gieter in zo dronken als een gieter. Gastblogger worden Proclaimer Nieuwsbrief Contact.

Κυκλοφορεί στα ελληνικά-αγγλικά, γαλλικά-ιταλικά και γερμανικά-ισπανικά. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Αναζήτηση για:. Er moet nog een versterkende toevoeging bij. Digitale editie. Παύλου 37, Θησείο. Creatief als we als taalgebruikers zijn, maakten we versies als zo gek als een looien deur , zo gek als een klapdeur , zo gek als een wc-deur , zo gek als een voordeur en zo gek als een schuurdeur.

Meestal vinden we ik baal niet genoeg. - - herijking en toekomst Provincie Noord-Holland Inleiding In dit hoofdstuk gaan we in op de effecten van de herijking. Over onaangename dingen werd dan ironisch gezegd ik heb er tabak van. Wij vragen niet om inschrijving of registratie. Alleen de jongsten onder ons niet.

  • Terug naar Taalblogs.
  • Als je baalt, heb je ergens genoeg van, ben je het beu, vind je iets erg vervelend of heb je gewoon een slechte bui. Abonneer je op de Taalalert.

Niemand weet het. Dat beloof ik. Χρήσιμοι Σύνδεσμοι νταλαρασ νταλαρασ νταλαρασ πανουσησ ανθρωπινο ειδος αγγλικα κινητηρας deutz δικυλινδρος ανεργια εκθεση β γυμν εφαρμοσμενη πληροφορικη παμακ μαθηματα λυκοσουρας 34 περιστερι οφθαλμιατρος εοπυυ καλλιθεα. Want hoe zit het dan met de afdeling groente en fruit in zo gek als een ui , een toffe peer en een rare druif? Απάντηση φωνηεντα αρχαιας ελληνικης γλωσσας. Κυκλοφορεί στα ελληνικά-αγγλικά, γαλλικά-ιταλικά και γερμανικά-ισπανικά.

Driekwarter Deze week in het nieuws.

Best bijzonder want stekker heeft op zich geen enkele relatie met balen. Laatst gewijzigd op 13 juni Taalvraag per e-mail. Bovendien ontvang je het gratis e-book Snel Beter Schrijven. Collectief lidmaatschap. Waar komt balen als een stekker vandaan en wat betekent het.

Met een baal tabak wordt doorgaans een grote zak tabak bedoeld. Later werd dat versterkt met ergens balen tabak van hebben. Niemand weet het. Mogelijk wel op een later moment, maar de site blijft dan nog steeds gratis.

Interessant, zo gek als een voordeur en zo gek als een schuurdeur. Creatief als we als taalgebruikers zijn, maar je hebt er niets aan in de politiek, Willem Verdaasdonk, Sony, via het klokje rechtsboven.

Collectief lidmaatschap. : Facebook Twitter fifa Tumblr Google internet Email 7 WhatsApp Skype Pinterest. Ontvang uitkering alleenstaande ouder rotterdam Taalalerts.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

In de war of door de war? Mijn haar zit door de war. Απάντηση κάποιος γιορτάζει που να ξέρω. Ergens van balen  kwam voor het eerst voor in het Nederlands-Indische leger van vóór

Met een baal tabak wordt doorgaans een grote zak tabak bedoeld. De uitdrukking komt overigens uit de film Flodder. Volg ons. Abonneer je op de Taalalert. Als een stekker is een versterkende toevoeging, die zelf geen echte betekenis heeft. Kom ik nog ooit op het weer van vrijdag. Waar komt balen als een stekker vandaan en wat betekent het.

Lees meer 17 februariWillem Verdaasdonk.

Heb je een vraag?

Accepteren Meer info. Om deze uitdrukking meer kracht bij te zetten gebruikte men balen tabak. Voor zo blauw als een gympie moet je nog wat verder terug naar begin jaren 60, toen alle gymschoenen blauw waren.

37. Onze Taal als cadeau. Alleen de jongsten onder ons niet.

Goed om te weten:

Comments

  1. Onder invloed van het land hebben als een stier kon - toen veel later balen ontstond in de betekenis 'ontevreden zijn' - ook balen als een stier  ontstaan.
  2. Nannette
    Van daaruit ontstond  balen als een stekker ; ook balen als een paard en balen als een tijger komen weleens voor.

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |