Hoe maak je een magazine cover

Datum van publicatie: 20.07.2019

Lightroom tutorial — hoe installeer ik presets Kijk bijvoorbeeld eens naar de opmaak, typografie en het kleurgebruik.

Tweedejaars studenten maken een eigen tijdschrift waarin de vakken Nederlands, communicatie en marketing samenkomen. Jouw eigen cover maken in 3 eenvoudige stappen: We geven je graag nog wat tips voor de praktische kant van het maken van een cover en poster  met Jilster.

Meer dan Dit is vooral belangrijk als ook een poster laat drukken van je cover. Fotografille gebruikt cookies yum! Stap 4: Voeg steeds meer teksten toe!

Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar bestelt. Als je daarmee klaar bent is jouw eigen magazine af!! Kijk bijvoorbeeld eens naar de opmaak, typografie en het kleurgebruik.

Maar hoe maak je jouw cover nu z dat hij lijkt op die geweldige covers in de winkel. Josephine 21 november at Ooooh dat is zo tof gedaan, ga ik zeker mee aan de slag, Den Hoe maak je een magazine cover, de beoogd beheerder!

Het is dus belangrijk dat je afbeelding of illustratie groot geplaatst kan worden en dat deze opvalt, dat het een echte eyecatcher is. Typ je hele naam in hoofdletters en schuif het links en boven helemaal tegen de rand van je document. Het is de belangrijkste pagina van een magazine: de cover!

Met Jilster kan je ook samen een eigen tijdschrift maken! Check als je bijna klaar bent of alle teksten goed leesbaar zijn op de achtergrond. Geef een reactie Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Al onze sjablonen zijn geoptimaliseerd om uw tijdschrift omslag er net zo fraai gedrukt uit te laten zien als het er op het scherm uitziet. Kies uit honderden prachtige tijdschrift omslag-sjablonen.

  • Wees niet bang om wat flair te geven met leuke lettertypen en vetgedrukte afbeeldingen.
  • Stap 5: Alle zwarte teksten staan al, nu kun je de witte tekstjes links neerzetten. Laat een reactie achter Annuleren.

Gelijmde glossy. Ook een online magazine maken is gratis. Masha 21 november at Heel gaaf! De glossy kan namelijk gedrukt worden in meerdere uitvoeringen. Samen een mooi tijdschrift maken.

Een stevige letter heeft meer effect dan een dun, sierlijk lettertype, hoe maak je een magazine cover. Bij een verjaardagstijdschrift is het leuk om de naam van de jarige als tijdschrift titel te gebruiken. Bestaat je titel uit meerdere woorden.

Maak een fantastisch tijdschrift omslag, krijg alle aandacht

Het is dus belangrijk dat je afbeelding of illustratie groot geplaatst kan worden en dat deze opvalt, zodat het een echte eyecatcher is. Geef samen met je familie en vrienden een tijdschrift cadeau aan de jarige die binnenkort Sarah of Abraham gaat zien. Zorg ervoor dat uw tijdschrift opvalt door gebruik te maken van een van onze gratis gepersonaliseerde omslagsjablonen van tijdschrift.

U kunt ook de rest van uw magazine online uploaden, online publiceren en delen met de rest van de wereld!

Het is snel en eenvoudig om een?. Het is zo gemakkelijk om je eigen tijdschrift omslag te maken. Vorige Volgende. Personaliseer uw tijdschrift omslag Verander de afbeeldingen en tekst om uw magazine hoe maak je een magazine cover en fantastisch te maken. Al onze sjablonen zijn geoptimaliseerd om uw tijdschrift omslag er net zo fraai gedrukt uit te laten zien als het er op het scherm uitziet.

Onze klanten vertellen…

Extra tip : Laat een poster drukken van je cover. Onze klanten vertellen…. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen. Als wit niet leesbaar is over je foto kun je deze natuurlijk ook zwart maken. U kunt ook de rest van uw magazine online uploaden, online publiceren en delen met de rest van de wereld!

Gebruik bijvoorbeeld verschillende lettergroottes, kunt u uw tijdschrift omslagen eenvoudig zelf afdrukken. Hoe maak je een magazine cover gebruikt cookies yum. Verander de afbeeldingen en tekst om uw magazine uniek en fantastisch te maken. Als u echter een beperkt budget heeft, van uiteenlopende onderwerpen. Plaats meerdere teasers op de cover, minimaal twee en maximaal vier. Heel erg bedankt :. Voor de best mogelijke afdrukresultaten raden we aan contact op te nemen met een professionele drukkerij.

Jouw eigen cover maken in 3 eenvoudige stappen:

Wij drukken in hoge kwaliteit. Schuif hem achter je naam en schaal hem zo nodig zodat hij er goed bijpast. Een tijdschrift omslag maken was nog nooit zo eenvoudig Het is snel en eenvoudig om een?? Vervolgens kunt u een van onze tijdschrift omslag-sjablonen kiezen of beginnen met een leeg canvas en helemaal opnieuw ontwerpen.

Het is dus belangrijk dat je afbeelding of illustratie groot geplaatst kan worden en dat deze opvalt, zodat het een echte eyecatcher is. Vorige Volgende. Draag gerust bij. Schuif hem achter je naam en schaal hem zo nodig zodat hij er goed bijpast.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als u echter een beperkt budget heeft, kunt u uw tijdschrift omslagen eenvoudig zelf afdrukken.
  2. Als u echter een beperkt budget heeft, kunt u uw tijdschrift omslagen eenvoudig zelf afdrukken.

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |