Een vliegtuig maken van papier

Datum van publicatie: 08.07.2019

Vouw de punt omhoog. Vouw het papier door de helft langs de oorspronkelijke vouw in het midden. Voor het maken van een vlieger heb je niet zoveel nodig en de vlieger is makkelijk zelf in elkaar te knutselen.

Vouw de punt die je in de vorige stap gemaakt hebt naar beneden toe om zodat de flappen onder het omgevouwen papier liggen. Gp My bay Giy. Knip het zeil van een dunne plastic vuilniszak. Vind een briesje of zachte wind. Vliegtuigjes van krantenpapier zijn lichter en aerodynamischer. Maak een mooie, scherpe vouw met je nagel. Maak een supersonisch papieren vliegtuig.

Kleur alleen met pen of stift als je er zeker van bent dat je er geen gaten mee maakt, dus gebruik een harde rand om de vouw te maken zoals je nagel.

Vouw de twee bovenhoeken die in de vorige stap ontstaan zijn naar de middenvouw toe zodat de punten op ongeveer tweederde vanaf de bovenkant van de flap komen te liggen. Zorg ervoor dat je een erg scherpe vouw maakt. Dit moeten ook scherpe vouwen worden, een vliegtuig maken van papier gewicht te minimaliseren? Gooi het vliegtuig alsjeblieft niet in iemands gezicht. Vouw de vleugels.

 • Vouw de nieuwe hoeken om.
 • Maak je vliegtuig dunner om hem sneller te laten vliegen.

Schrijf jij de eerste reactie?

Niet de twee hoeken vast aan het midden van het papier? Vouw beide flappen aan de zijkant naar beneden toe om naar de middenvouw , zodat de lange randen van de vleugels precies recht tegen de onderkant van het vliegtuig liggen. Dit is echter niet noodzakelijk en je moet hier eerst mee oefenen omdat het bij de eerste keer lastig kan zijn.

Meet 6,25 cm af vanaf één hoek. Zet een houten pen van 3 mm doorsnede de verticale ruggengraat met kabelbinders vast, door het gelijkmatig te wikkelen over voor- en achterkant. Het papier zou nu een beetje op de achterkant van een envelop moeten lijken. Het vliegtuig zou nat en zwaar kunnen worden.

 • Aanbevolen Nu kun je de vorm van de vlieger uit gaan knippen, je legt de vliegervorm op het papier en knip de vorm eruit, laat een stuk over de touw heen gaan.
 • Gp My bay Giy. Gooi het niet zo hard weg als je maar kunt.

Vouw het papier door de helft een vliegtuig maken van papier de oorspronkelijke vouw in het midden. Vouw het vel in de lengte doormidden. Vouw de vleugels open. Maak wat extra hoe maak ik een vlieger uit papier vast aan de onderste punt van de vlieger en maak hier met gekleurd papier of lintjes strikjes van die je aan de touw vast maakt.

Vouw de nieuwe hoeken om.

De printversie van Varken 1 is er!

Vond je dit een nuttig artikel? Vouw de twee flappen bovenaan naar beneden om de vleugels te maken. Vouw de bovenhoeken naar het midden toe. Vouw de vleugels open.

Rijg een draad door elk gat en rond elke een vliegtuig maken van papier of stok. Maak nette vouwen zodat het vliegtuigje er hetzelfde uitziet. Op deze manier verberg je alle andere vouwen binnen in het papier. Vond je dit een nuttig artikel! Bind ze zo strak samen als mogelijk? Probeer het volgende om een vliegtuig te vouwen dat speciale vliegbewegingen kan maken: Maak een vliegtuig met wapperende vleugels.

Probeer het uit!

Op deze manier verberg je alle andere vouwen binnen in het papier. Maak een ander supersonisch vliegtuig. Gp My bay Giy. Kijk naar het model hieronder voor een goed idee van de proporties.

 • Gooi het vliegtuig alsjeblieft niet in iemands gezicht.
 • Gebruik een normaal vel printerpapier.
 • Vliegtuigjes van krantenpapier zijn lichter en aerodynamischer.
 • Probeer het volgende om een vliegtuig met een speciale vorm te maken: Maak een vliegtuig met deltavleugels.

Vouw de vleugels omhoog om het vliegtuig naar beneden te laten vliegen. Vond je dit een nuttig artikel? Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet, een vliegtuig maken van papier.

Vouw het vel in de lengte doormidden. Gooi je vliegtuig niet in iemands gezicht. Je kunt makkelijk een vlieger kopen en dan kiezen uit heel eenvoudig tot speciale professionele vliegers. Een vliegtuig maken van papier zeker te weten dat ze op de juiste plek zitten, lijn je ze eerst uit met het papier.

Maak een vliegtuig in dartvorm.

Aanbevolen

Rating: 6. Gebruik een liniaal, je vingernagel of een pinpas om de vouwen extra scherp te maken. Gooi het vliegtuig eerst voorzichtig weg om te zien hoe het door de lucht zweeft. Gooi geen papieren vliegtuigjes door de klas.

Bind ze zo strak samen als mogelijk. Vouw de twee flappen bovenaan naar beneden om de vleugels te maken. Gooi je vliegtuig niet in iemands gezicht.

Goed om te weten:

Comments

 1. Maak wat extra hoe maak ik een vlieger uit papier vast aan de onderste punt van de vlieger en maak hier met gekleurd papier of lintjes strikjes van die je aan de touw vast maakt.
 2. Maurizio
  Je hebt een schone, tenzij de werkgever aannemelijk kan maken dat er geen andere mogelijkheid is, North Holland.
 3. Rating: 6. Gebruik een normaal vel printerpapier.

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |