Bril schoonmaken met dreft

Datum van publicatie: 03.07.2019

Afdrogen met een schone theedoek of microvezel doek. In de winkel raden wij deze ook altijd af te gebruiken, je verliest op die manier je garantie op de glazen. In de 10 jaar dat ik in de optiek zit is er een vraag die zeker in de top 3 thuis hoort van meest gestelde vragen.

Vochtig brillendoekje met citroenzuur Een vochtig doekje met citroenzuur wordt ook vaak gebruikt. Zelf aan de slag of laat je je bril door ons reinigen? De Inspecteur Meer van De Inspecteur. Meld je nu ook aan en klets mee! Manman wat een gedoe ;-.

Wen uzelf aan wanneer u de bril niet draagt, hem in de bijbehorende etui te bewaren, u voorkomt hiermee beschadigingen aan uw montuur en glazen. Dat doe ik, en dan zijn de randen nog steeds niet schoon genoeg en zie ik nog verschil op de glazen.

Je mag die doekjes ook wassen op 30 en zonder wasverzachter. Fotofobie: wanneer jouw ogen fel licht slecht verdragen Geplaatst op 11 juli Niels, bril schoonmaken met dreft. De coating op de glazen beweegt alleen niet mee. De glazen droog schoonmaken doe je best met een microvezeldoekje dat je krijgt bij de opticien als je je bril koopt.

In heel veel producten zit namelijk citroenzuur.

Maak online uw afspraak

Het best kan je de bril regelmatig afspoelen onder handwarm, stromend water. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Wist je trouwens dat je bij ons je bril kan laten schoonmaken terwijl je wacht?

Wil je ze gebruiken om onze winkel aan te bevelen bij anderen? Vermijd daarom direct contact met aceton, ether, lijm, parfum en haarspray. Ik zou denken dat er in brillendoekjes ook zeep zit.

Dubro afwasmiddel, bril schoonmaken met dreft. Het glas is namelijk al schoon. Dit kan slecht zijn voor je coatings. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van uw nieuwe bril, daarom is het erg belangrijk om op de juiste manier om te gaan met uw bril en glazen. Krasjes krijg je ook van je trui, espresso en cappuccino maken.

Even ademen over je bril en dan afvegen aan je trui. Hiermee spoel je bril schoonmaken met dreft harde stofdeeltjes van de glazen weg.

Tips schoonmaken brillenglazen

Re: Brillen streeploos schoonmaken Ongelezen bericht door Robert » 02 feb Het probleem herken ik ook. Onder de kraan met een beetje afwasmiddel en lauwwarm water. Zelf aan de slag of laat je je bril door ons reinigen?

Misschien zie je de beschadiging niet op het eerste gezicht: maar hoe vaker je je shirt gebruikt, hoe sneller er kleine krasjes op je glazen verschijnen.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Wij gebruiken trouwens in de bril schoonmaken met dreft hydrofiele luiers om te poetsen. Het is af te raden om zakdoekjes of keukenpapier te gebruiken bij het schoonmaken. Daarnaast zit er ook een kleine hoeveelheid alcohol in de natte poetsmiddelen.

Door plotselinge temperatuurschommelingen kan je bril verbuigen.

Re: Hoe bril goed schoonmaken?

De gebruikte url is dubbel. Droog de glazen en bril daarna altijd af met een schone katoenen theedoek. Er mag niet iets citroen- of citrusachtigs inzitten. Wellicht is dat verschil zeer klein, maar van de opticienproducten ben je zeker dat de verhoudingen niet schadelijk zijn, zegt Viviane De Vries.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Kijk even of er geen korreltjes of iets dergelijks op het glas zitten. Afwasmiddel of ontlasting opvangen en bewaren detergenten voor de gewone schoonmaak gebruik je best nietwant die kunnen je glazen nog vettiger maken, dan zul je die wel online moeten bestellen! Programmagids Aha. Hardnekkige schoonmaakproblemen. Kom langs: Roosdorp Opticien in Zwolle  Hardnekkige schoonmaakproblemen.

Spiritus bril schoonmaken met dreft ook goed.

Hoofdnavigatie mobiel

Meer van De Madammen. Heb je dus Dreft zondr citroen, dan kan je die prima gebruiken. Voor commercieel gebruik, is toestemming nodig.

Het montuur staat in contact met je gezicht en bril schoonmaken met dreft bevuild door zweet, huidschilfers, wordt in de vroege uurtjes bevolkt door 25ers. Ongelezen bericht door lumarak 15 feb. Mouches volantes: zwarte vlekken zien voor je ogen Geplaatst op 11 juli Niels.

Goed om te weten:

Comments

  1. Of wil je hem weer zo goed als nieuw? Wij staan voor je klaar Kies voor echt goede oogzorg en advies, kom eens bij ons binnen lopen en ervaar het zelf.
  2. Henderikus
    Schoonmaken met Glassex Glas is glas, zou je zeggen.

Voeg een reactie toe

© 2019 4theloveofjoose.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |